Üzenet a gólyáknak: kezdődjön el az egyetemivel együtt a könyvtári életed is! 

Végre megérkeztél az SZTE-re és Szegedre, jó hogy itt vagy! Hamarosan elkezded majd felfedezni a város legjobb helyeit, és gyorsan rájössz majd, hogy az egyik legtutibb az egyetem könyvtára, ami legyen a Te könyvtárad is!

Hogy tudsz hozzánk beiratkozni?

Az SZTE-hallgatójaként egy elektronikus űrlappal egyszerűen és kényelmesen indíthatod el a beiratkozást: egyetemi jogviszonyod alatt egy alkalommal a MODULO rendszerben el kell fogadnod az elektronikus könyvtári belépési nyilatkozat feltételeit.
Ha ez megvan, akkor gyere el hozzánk a Kölcsönző pulthoz, amit a főbejárattól jobb kézre találsz, és hozd magaddal a személyigazolványod és a lakcímkártyád egy rövid, személyes adategyeztetésre, akkor is ha még nem érkezett meg az új diákigazolványod. Addig kapni fogsz egy olvasói kártyát, ami a diák megérkezéséig lesz érvényes, utána automatikusan lecserélődik. Az éppen aktuális könyvtárhasználati tudnivalóknak itt tudsz mindig utánanézni. 
A könyvtári tagságod az egyetemi tanulmányaid befejezéséig minden évben automatikusan megújul, ha a hallgatói jogviszonyod folyamatos és aktív.

Segédletet itt találsz a belépési nyilatkozat kitöltéséhez. 

Nézd meg videónkat, melyből megtudhatod, hogyan használd a könyvtárat, és kövess bennünket a közösségi oldalainkon is, hogy mindig naprakész legyél: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube!

Ezek is érdekelhetnek...