5 léleksimogató regény

Léleksimogató listaHa valami igazán egyedi érzésre, élményre vágysz, ami nem csak romantikus könyv, hanem egy kis plusz is, mondunk pár címet:

Nina George: Levendulaszoba. Egy párizsi könyvkereskedő, aki egy búcsúlevél elolvasása után útra kel a hajóján, és miközben bejárja Franciaország tájait, új barátokkal, új érzésekkel, élményekkel találkozik.

Anna Gavalda: Együtt lehetnénk. Egy dadogós arisztokrata, egy beteges festőnő, egy morcos szakács, és egy emlékeiben merengő nagymama. Mind egyedi megható és vicces sorsokkal, és miközben a túlélést keresik, sikerül megmenteniük egymást.

Gabrielle Zevin: Egy könyvmoly regényes élete. Főszereplőnk egy özvegy könyvesboltos, aki besavanyodva éli mindennapjait, míg nem egy lopás, és egy váratlan fordulat, meg egy könyvügynök fel nem lendíti hősünk mindennapjait.

Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről. Margaret egy halom levelet talál anyja eltűnése után, majd a leveleket elolvasva, egy egészen más történet kezd kialakulni. Elspeth Skóciában él, míg Davey az óceán túlpartjáról békeidőben és háborúban is megosztja vele gondolatait. Szívbe markoló, egyedi levélregény.

Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége. Milyen lehet úgy élni, hogy a férjed bármelyik percben eltűnhet, nem tudod meddig? Clare és Henry szerelme eddig ismeretlen problémákat jár körbe a szerelem témakörében. Szívbemarkoló, elgondolkodtató, egyedi.

Kattints a címre, és nézd meg az SZTE Klebelsberg Könyvtárának katalógusában!

Ezek is érdekelhetnek...